Mantugaul's Gaul Site

Talk Less Pics More

Mantugaul WordPress Is Now Moved To Mantoegaul Blogspot 20 April 2015

Filed under: Info — mantugaul @ 5:09 pm
Tags:

Time to (temporary) say goodbye to WordPress that has accompanied us since 2007.

I’m out of space for picture hosting/storage. WordPress is giving free storage for 3GB and I’ve using all of it.

Oh well, nothing I can do because I also can’t afford $99/year for premium plans.

So starting this moment, I’m going to switch to another famous blogging site. Blogger alias Blogspot.

So if you guys still want to follow my reviews, go ahead click:

http://mantoegaul.blogspot.com/

or

http://www.mantugaul.com

And don’t forget to subscribe your email for being notify each new post is published in blogspot

https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=mantoegaul

ps. If someday wordpress giving us extra space, I probably will return again🙂

@mantugaul

April 20, 2015

Clipboard01

 

9 Responses to “Mantugaul WordPress Is Now Moved To Mantoegaul Blogspot”

  1. kenapa tidak image hosting nya pakai hosting luar, jangan internal wordpress

  2. mantugaul Says:

    Faizal Ardiansyah (@devilpenakut): tak semudah yang dibayangkan

  3. Klu ada apdet, di-link ke sini dong, paman.

  4. mantugaul Says:

    juragan.sipil: siap bos, jangan lupa klik subscribe ini aja, nanti tiap ada postingan baru bakal diemail jd tidak merepotkan harus cek website mulu:

    https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=mantoegaul

  5. jtxmisc Says:

    Kita memang harus bisa memanfaatkan semua ini mas, ada peluang harus kita ambil. , Adora

  6. tarzan Says:

    Waduh kok blogspot sih, kenapa nggak pake server sendiri aja om?

  7. mantugaul Says:

    tarzan: alasannya ada tertulis di artikel diatas

  8. setuju sama pendapat @tarza.. gimana kalo pindah server hosting sendiri om??

  9. Pin Says:

    Wish WordPress will increase the limit. Good luck bro.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s